Sannie van der Net overledenEen van onze oudste vrijwilligsters en medeoprichters van de LETS Ruilwinkel Dordrecht, Sannie van der Net, is in de ochtend van 5 juni in het bijzijn van haar zoon overleden😥 Sannie was tot ongeveer 2 jaar geleden altijd bij de LETS Ruilwinkel. Zelfs voor de start in 2010 was ze al aan het lobbyen voor de winkel. De laatste tijd was ze fysiek en mentaal niet meer in staat om in de winkel te werken, maar kwam vaak graag even op visite.
Sannie was een lief kleurrijk mens en altijd in voor een praatje en een lach. Met haar scootmobiel sjeesde ze wat af, niet alleen buiten de winkel.

Zij was en bleef de winkelmoeder van de LETS – een eretitel die haar toekomt

De winkelmoeder van LETS Ruilwinkel, die vrouw die leefde in en voor de winkel en met heel haar hart van de winkel hield, die in de beginjaren samen met Janny de boel overeind en bij elkaar hield is er niet meer. Je was een hele belangrijke spil in de winkel en de vrijwilligersgroep. Een mensen-mens die lief en begripvol was voor hen die daar behoefte aan hadden, altijd eerlijk en recht door zee. Beslist en duidelijk als die boodschap ook wel eens nodig was. Altijd sociaal en betrokken bij collega’s en klanten van de winkel.

Rust zacht lieve Sannie! Wij wensen haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen, verdere familie en naasten veel sterkte met dit verlies🙏🥀

We zullen haar missen💞

2 reacties op “Sannie van der Net overleden”

  1. Ellen schreef:

    Wat vreselijk om dit te lezen
    heb met veel plezier samen met haar gewerkt.
    Het was een geweldige lieve vrouw
    Heel veel sterkte en gecondoleerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DEEL DEZE PAGINA