Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Youtube E-mail
 
 
 
 

Deelnemer worden

Aanmelden, inschrijven, gebruik en overige activiteiten
 
Inschrijven
Aanmelden als deelnemer kan alléén in de winkel. Je vult samen met een winkelmedewerker een inschrijfformulier in wat door beiden ondertekend wordt. Hiermee verklaar je ook dat je akkoord bent met onze voorwaarden en niet zult handelen in geld! Je moet een geldig paspoort of identiteitsbewijs kunnen tonen. Er wordt een digitaal deelnemerspasje aangemaakt met je (nieuwe) persoonlijke deelnemersnummer. Je ontvangt dan van ons 5 LETS punten waarmee je meteen iets leuks kan aanschaffen in de winkel. Er wordt dan met je LETS pas een persoonlijke rekening voor je puntensaldo geopend en bijgehouden op het pasje zowel als op de website. Voor de LETSpas betaal je € 2,00. Als je de pas eenmaal hebt kun je voortaan artikelen ruilen in onze winkel en gebruik maken van de diensten-/klussenruil.

Het gebruik
De nieuwe LETS pas is te vergelijken met een chipknip waar je puntensaldo op staat. Voor elke ruil moet je altijd je LETSpas meenemen naar de winkel. Bovenstaande houdt in dat je oude pas niet meer kan worden gebruikt na 25 augustus 2013. Met ingang van deze datum stapt de LETS ruilwinkel over op de nieuwe digitale pas, waar huidige en nieuwe deelnemers € 2,00 voor betalen. Uiteraard nemen de huidige deelnemers hun puntensaldo mee op hun nieuwe LETSpas.
Bij- en afschrijvingen van de punten worden meteen bij de inname of uitgifte verwerkt. Dit gebeurt na akkoord van jou en de LETS medewerker. Je kunt met je eigen wachtwoord naar je puntensaldo kijken via onze website of via de terminal in de winkel. Fouten in bij- en afschrijvingen behoren hiermee voor 99% tot het verleden. 

Overige activiteiten
Door betaling met punten kun je regelmatig meedoen met andere activiteiten die de LETS ruilwinkel organiseert. Kijk hiervoor op onze website, bij onder andere 'Nieuws' of de mededelingen in de winkel.
Je vraag of aanbod advertentie op ons digitale prikbord is gratis, hieraan zijn geen kosten verbonden. Voor publicatie kijken wij wel alle advertenties na op inhoud en eventuele taalfoutjes. Bij twijfel over de inhoud nemen wij contact op.

LET OP!
1.  Je deelnemerspasje is nodig bij elke transactie.
2.  Als je iets wilt aanschaffen moet je wel zorgen dat er voldoende saldo op
    je deelnemers pasje staat. 
3.  Met je handtekening onder het inschrijfformulier geef je de LETS ruilwinkel
    toestemming voor gebruik door de winkel- of dienstenbemiddelaars van je
    adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres.
 

Wij verklaren hierbij onze deelnemersgegevens nooit ter beschikking te stellen of te verkopen aan bedrijven of organisaties voor commerciële doeleinden. Je zult door middel van gegevens die bij ons bekend zijn nooit via mail, telefoon of schriftelijk benaderd worden door anderen dan de LETS ruilwinkel of haar medewerkers of deelnemers.
 

Deel deze pagina

 
 
Sitemap Login © LETS Dordrecht 2018