Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Youtube E-mail
 
 

Nieuws

Afbeelding van Zomersluiting van 13 juli t/m 19 augustus
Zomersluiting van 13 juli t/m 19 augustus
10 juli 2018
Afbeelding van Openingstijden en inname
Openingstijden en inname
18 september 2017
Afbeelding van Tips Diensten/Klussenruil
Tips Diensten/Klussenruil
1 september 2017
 
 
 
1 september 2017

Help LETS ruilwinkel

Wordt donateur.
 
LETS ruilwinkel is een winkel zonder geld. Het ruilproces ter bevordering van duurzaam gebruik van producten en het goedkoop ruilen van diensten of klussen staan voorop. De LETS ruilwinkel Dordrecht heeft echter, net als elke andere winkel, te maken met vaste lasten, kantoor- en activiteitenkosten. Ook wij hebben geld nodig, omdat verhuurders, energiebedrijven enzovoort helaas (nog) geen LETS punten aannemen. Door de oprichting van de Stichting 'Vrienden van de LETSwinkel' is het nu mogelijk geworden de winkel hierbij te helpen.

Spreken de ideeën, projecten en activiteiten of gewoon de LETS ruilwinkel u aan, dan kunt u de winkel ondersteunen door donateur te worden. Iedere gift is zeer welkom.
Steun de LETS ruilwinkel door uw donatie/gift te storten op RABObanknummer : NL92RABO 016.99.79.938 ten name van Stichting Vrienden van de LETSwinkel onder vermelding van 'donatie LETS ruilwinkel'.

Hierdoor wordt het mogelijk voor ons om producten duurzaam te blijven gebruiken, verbindingen te blijven maken tussen culturen in de Dordtse samenleving en de mooie en gezellige LETS ruilwinkel te behouden.

Alvast onze hartelijke dank!

LETS ruilwinkel
 

Deel deze pagina

 
 
Sitemap Login © LETS Dordrecht 2018