HELP LETS RUILWINKELLETS ruilwinkel is een winkel waar je kunt handelen zonder geld. Het ruilproces ter bevordering van duurzaam gebruik van producten en het goedkoop ruilen van diensten of klussen staan voorop. De LETS ruilwinkel Dordrecht heeft echter, net als elke andere winkel, te maken met vaste lasten, kantoor- en activiteitenkosten. Ook wij hebben geld nodig, omdat verhuurders, energiebedrijven enzovoort helaas (nog) geen LETS punten aannemen. Door de oprichting van de Stichting ‘Vrienden van de LETS Ruilwinkel’ is het nu mogelijk geworden de winkel hierbij te helpen.

Spreken de ideeën, projecten en activiteiten of gewoon de LETS ruilwinkel u aan, dan kunt u de winkel ondersteunen door donateur te worden. Iedere gift is zeer welkom.
Steun de LETS ruilwinkel door uw donatie/gift te storten op RABObanknummer : NL92RABO 016.99.79.938 ten name van Stichting Vrienden van de LETS Ruilwinkel onder vermelding van ‘donatie LETS ruilwinkel’.

Hierdoor wordt het mogelijk voor ons om producten duurzaam te blijven gebruiken, verbindingen te blijven maken tussen culturen in de Dordtse samenleving en de mooie en gezellige LETS ruilwinkel te behouden.

Alvast onze hartelijke dank!

LETS ruilwinkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DEEL DEZE PAGINA