NIEUWS

Stemming is geopend voor de vrijwilligersprijs van Dordrecht 2020!

12, oktober, 2020

1,5 METER (K)LETS CAFÉ

26, juli, 2020

Burenhulp moet weer normaal worden!

7, juli, 2020

DEELNEMER WORDEN

Aanmelden, inschrijven, gebruik en overige activiteiten

Lid/Deelnemer worden

Inschrijven
Aanmelden als deelnemer kan alléén in de winkel. Je vult samen met een winkelmedewerker een inschrijfformulier in wat door beiden ondertekend wordt. Hiermee verklaar je ook dat je akkoord bent met onze voorwaarden en niet zult handelen in geld! Je moet een geldig paspoort of identiteitsbewijs kunnen tonen. Er wordt een digitaal deelnemerspasje aangemaakt met je (nieuwe) persoonlijke deelnemersnummer. Je ontvangt dan van ons 5 LETS punten waarmee je meteen iets leuks kan aanschaffen in de winkel. Er wordt dan met je LETS pas een persoonlijke rekening voor je puntensaldo geopend en bijgehouden op het pasje zowel als op de website. Voor de LETSpas betaal je € 2,00. Als je de pas eenmaal hebt kun je voortaan artikelen ruilen in onze winkel.

Het gebruik
De LETS pas is te vergelijken met een chipknip waar je puntensaldo op staat. Voor elke ruil moet je altijd je pas meenemen naar de winkel. De digitale ruilpas, kost eenmalig € 2,00.
Bij- en afschrijvingen van de punten worden meteen bij de inname of uitgifte verwerkt. Dit gebeurt na akkoord van jou en de LETS medewerker. Je kunt met je eigen pasnummer en wachtwoord je puntensaldo bekijken door te klikken op het bordje ‘Check puntensaldo”  op links bovenaan op de homepage of door je pasje in de terminal in de winkel te doen. Fouten in bij- en afschrijvingen behoren hiermee voor 99% tot het verleden.

Overige activiteiten
Je vraag of aanbod op onze facebookpagina plaatsen is gratis, hieraan zijn geen kosten verbonden. Bij twijfel over de inhoud nemen wij contact op.

LET OP!
1.  Je deelnemerspasje is nodig bij elke transactie.
2.  Als je iets wilt aanschaffen moet je wel zorgen dat er voldoende saldo op je deelnemers pasje staat.
3.  Met je handtekening onder het inschrijfformulier geef je alléén LETS Ruilwinkel toestemming voor gebruik door de winkel- of dienstenbemiddelaars van je adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres.
 

Wij verklaren hierbij onze deelnemersgegevens nooit ter beschikking te stellen of te verkopen aan bedrijven of organisaties voor commerciële doeleinden. Je zult door middel van gegevens die bij ons bekend zijn nooit via mail, telefoon of schriftelijk benaderd worden door anderen dan de LETS Ruilwinkel of haar medewerkers of deelnemers.

DEEL DEZE PAGINA